Disclaimer

©

De gegevens op deze website zijn beschermd. Het is echter toegestaan de gegevens voor privédoeleinden te gebruiken. Vermelding van de hier gevonden gegevens in een eigen genealogie, parenteel of kwartierstaat mag, mits onder volledige bronvermelding.

Het is niet toegestaan, om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaresse van deze site, de op deze website aangeboden informatie te wijzigen, openbaar te maken, door te verkopen of rechten hierop te verlenen aan derden.

De genealogische gegevens op deze site zijn -in de loop der jaren- met grote zorg samengesteld. Daarvoor is in talloze archieven onderzoek verricht. Daarnaast is door familieleden en derden informatie en beeldmateriaal aangeleverd. Aanvulling is ook gekomen van andere genealogen. De eigenaresse van deze site kan daarom nooit aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie op deze website, in welke vorm dan ook.

Sinds de opkomst van -inmiddels- vele populaire sociale media websites, heb ik daarvan wel wat gekopieerd. V.w.b. foto's staat erbij van welke bron.

Wie bezwaar heeft tegen de publicatie van bepaalde gegevens van zichzelf op deze site, die kan dat per e-mail [spaties verwijderen] kenbaar maken.  
 

Beja Peijpers


                                                                                                                                                                                                                                                                             terug naar genealogie